FORGOT YOUR DETAILS?

Αποστολή στην Πράγα 17-18-19 Σεπτεμβρίου

by / Friday, 25 September 2009 / Published in ΝΕΑ

Με νίκες στις αποσκευές γύρισε η αποστολή του budo από το τουρνουά της Πράγας!

 

Αναλυτικά: Στην αποστολή συμμετείχαν οι Σαμιώτης Νεκτάριος, Μαυρής Ηλίας, Τσίντζα Αντιγόνη, Ακύλα Αστερία και αρχηγός αποστολής ο Ακύλας Μιχάλης. 

Συμμετοχές: 15 χώρες 100 αθλητές και αθλήτριες

 

Ο Σαμιώτης Νεκτάριος με τρεις νίκες μπήκε στους δώδεκα καλυτέρους της διοργάνωσης, ενώ ο Μαυρής Ηλίας που κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο δεύτερο παιχνίδι δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Οι θεατές όμως χειροκρότησαν θερμά την προσπάθεια των δύο αθλητών που διήρκησε 37 λεπτά!!!  Τα κορίτσια του συλλόγου τώρα αν και κέρδισαν παιχνίδια δεν μπόρεσαν να διακριθούν, το πρόβλημα των πόντων στον πίνακα του σκορ ήταν ο λόγος που δεν έφτασαν στην διάκριση. Αποκόμισαν καλά σχόλια από τους δασκάλους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Τσίντζα Αντιγόνη συνεχίζει να βρίσκετε σε άριστη φόρμα ενώ η Ακύλα Αστερία υπόσχετε περισσότερες επιτυχίες στα επόμενα παιχνίδια που έρχονται!

 

Η ομάδα γύρισε με περισσότερες εμπειρίες δήλωσε στα νέα του budo ο υπεύθυνος του τμήματος κύριος Γιώργος Μπουντάκης, τώρα πρέπει να δουλέψουμε διορθώνοντας τα λάθη μας, λάθη τα οποία μας επεσήμανε στην Πράγα και ο γνωστός σε όλους τους Έλληνες kendoka δάσκαλος Demsky. Μετά δοκιμάζουμε στην επόμενη διοργάνωση και ξανά διορθώνουμε μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και τελειώνοντας αναφέρει, ελπίζω ότι θα ήμαστε καλυτέρα προετοιμασμένοι για το κύπελλο Ιταλίας τον Οκτώβριο.     

KATA

Ακύλα Αστερία

Νεκτάριος Σαμιώτης – Άσπρο

 

Leave a Reply

TOP