FORGOT YOUR DETAILS?

Η κορυφαία τζουντόκα μετακόμισε στον ΟΤ Νέας Φιλαδέλφειας

by / Wednesday, 28 November 2012 / Published in ΝΕΑ

Την μεταγραφή της Ιουλιέττας Μπουκουβάλα στον Όμιλο Τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του σωματείου Νεκτάριος Σαμιώτης 

Πρόκειται για μια «φυσική εξέλιξη» αφού τα τελευταία χρόνια η 29χρονη πρωταθλήτρια προπονείται με τον Γιώργο Μπουντάκη. 

«Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μας και έρχεται να ενισχύσει σημαντικά το δυναμικό μας. Η παρουσία της Ιουλιέττας μας τιμά και έχει την απόλυτη συμπαράσταση μας», τόνισε ο κ. Σαμιώτης.  

Είναι η δεύτερη μεταγραφή στην καριέρα της Μπουκουβάλα, αφού πριν χρόνια είχε μετακινηθεί από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο στον Νικηφόρο Ανατολής Ιωαννίνων». 

Για την απόφασή της αυτή η αθλήτρια από τα Γιάννινα δήλωσε στο samurai24: «Με την παρουσία μου σκοπεύω να βοηθήσω τον ΟΤΝΦ σε διάφορους τομείς αλλά πρωτεύοντα ρόλο έχει να ξεκινήσω σύντομα, μαζί με τον προπονητή μου Γιώργο Μπουντάκη, την προσπάθεια προς το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 στη Βραζιλία». 

«Η μεταγραφή ήταν προσωπική της απόφαση η οποία φυσικά μας χαροποίησε όλους», τόνισε ο ιδρυτής του Budo Center και προπονητής του ΟΤΝΦ, Γιώργος Μπουντάκης. Και πρόσθεσε: «Είναι αθλήτρια που ξέρει να εκτιμά και να σέβεται αυτό που της προσφέρεις. Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με το άθλημά μας ότι ο ΟΤΝΦ χρόνια τώρα επενδύει στην τεχνική κατάρτιση των αθλητών. Σε αυτό τον τομέα η Ιουλιέττα δουλεύει σκληρά, προσθέτοντας τον προσωπικό της δυναμισμό, και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Πιστεύω ότι η Ιουλιέττα αλλάζει ριζικά με τον ερχομό της στον ΟΤΝΦ».


Πηγή: samurai24.gr

http://www.samurai24.gr/portal/judo/610-i-korifaia-tzountoka-metakomise-ston-ot-neas-filadelfeias


 

Leave a Reply

TOP