FORGOT YOUR DETAILS?

Η Energizer φωτίζει ξανά την Αθήνα υποστηρίζοντας τα Παιδικά ΧωριάSOS

by / Saturday, 16 March 2013 / Published in ΝΕΑ

2ο Energizer Night Run

Η Energizer φωτίζει ξανά την Αθήνα υποστηρίζοντας τα Παιδικά ΧωριάSOS

Το 2011 έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες φίλους του τρεξίματος να δείξουν τις κοινωνικές τους ευαισθησίες αλλά και να διασκεδάσουν στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Ένας από τους πλέον εντυπωσιακούς αγώνες, ο Energizer Night Run, που έχει ως βασικό του στόχο την υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS, έρχεται και φέτος να μας προσφέρει έναν ακόμα λόγο για να διασκεδάσουμε τρέχοντας, φωτίζοντας ξανά το κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 27 Απριλίου.

Ξεκίνησε το 2011 σαν μία πρωτότυπη πρωτοβουλία όπου θα έδινε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να υποστηρίξουν τα Παιδικά ΧωριάSOS, αλλά θα αποτελούσε και μία αιτία για να τρέξουν άνθρωποι όλων των ηλικιών στους άδειους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας. Στο κάλεσμα της Energizerανταποκρίθηκαν εκατοντάδες δρομείς που έδωσαν μία διαφορετική “φωτεινή” πνοή στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας φτάνοντας, μάλιστα, πολύ γρήγορα τον αριθμό των 1.500 συμμετεχόντων που αποτελούσε και το όριο εγγραφών.

Όλοι αυτοί, αλλά και πολλοί περισσότεροι (φέτος το όριο εγγραφών θα είναι 3.000 δρομείς), θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία τοΣάββατο 27 Απριλίου στο 2ο Energizer Night Runπου γίνεται στο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας τηςεταιρείας μας και συνδιοργανώνεται με τον ΟΠΑΝΔΑ, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr/opanda) και φέτος για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS (www.sos-villages.gr).

Οιδηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν ήδη ηλεκτρονικάαπό τη Δευτέρα 11 Μαρτίου μέσω της ιστοσελίδας του αγώναwww.nightrun.gr

Κόστος εγγραφής: 6 € για τους ενήλικες και δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 18 χρονών. Ο κάθε δρομέας λαμβάνει ένα φακό κεφαλήςEnergizer, που φορώντας τον θα τρέξει στον αγώνα και μία τεχνική μπλούζα με το λογότυπο του αγώνα.

Leave a Reply

TOP