FORGOT YOUR DETAILS?

Η IJF μας αφαίρεσε το παγκόσμιο νέων-νεανίδων!

by / Wednesday, 02 September 2009 / Published in ΝΕΑ


Η IJF μας αφαίρεσε το παγκόσμιο νέων-νεανίδων!

Ποιός μπορούσε να φανταστεί την σημερινή κατάληξη όταν ανακοινώθηκε ότι η IJF έδινε στην Ελλάδα την διεξαγωγή του παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων-νεανίδων;

Αυτή η απίστευτη εξέλιξη, εκτός της εθνικής ντροπής, είναι τρομερό πλήγμα και για την εθνική μας ομάδα που όλο το καλοκαίρι ετοιμαζόταν για τους αγώνες της Αθήνας και μάλιστα μπροστά στο ελληνικό κοινό, το δικό της κοινό!!   

Είναι το ίδιο να αγωνίζεσαι μέσα στο σπίτι σου και το ίδιο στο Παρίσι; Τα συναισθήματα των αθλητών της εθνικής ομάδας τα σκέφτηκε κανείς; Την ευκαιρία που χάθηκε για το ελληνικό τζούντο αλλά και την γνώμη που σχημάτισαν στην IJF για την Ελληνική Ομοσπονδία ποιος θα την αλλάξει;

Καλά, δεν μπορούσε ο πρόεδρος να το σώσει με κάποιο τρόπο, χρηματικό, πολιτικό, κομματικό, κάπως…; Τόσα καλά έχει πάρει από το judo, δεν μπορούσε τώρα να κάνει κάτι, έστω και με προσωπικό κόστος; Ας ζητούσε βοήθεια από όλους μας! Το ελληνικό φιλότιμο ως γνωστών θα επικρατούσε και θα δίναμε για άλλη μία φορά τα πάντα χωρίς να ζητήσουμε τίποτα. Ας θυμηθούμε το 2004!!! Αλλά τώρα δεν έχουμε κάποιον «Αχιλλέα» να βγάλει το φίδι από την τρύπα, γι’ αυτό η εύκολη λύση ήταν να ταπώσουμε την τρύπα και να τα κουκουλώσουμε! 

Άνθρωποι της ομοσπονδίας βέβαια μας έλεγαν ότι «…Ιούνιος, αλλά ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει την οργάνωση, δεν έχει σχηματιστεί Οργανωτική επιτροπή και έχουμε και πρόβλημα με το Λουτράκι… για να δούμε».

Περισσότερα δε γνωρίζουμε και σίγουρα ευθύνες δεν μπορούμε να καταλογίσουμε, αλλα κάποιος θα έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη.

Ο όμιλος τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας λυπάται ειλικρινά για αυτή την κατάσταση η οποία έπληξε καταρχάς την εθνική μας ομάδα αλλά και το γόητρο της χώρας μας.   

 

Ο πρόεδρος

Μπουντάκης Γεώργιος

Leave a Reply

TOP