FORGOT YOUR DETAILS?

Στον Πύργο Ηλείας εγκαινιάστηκαν τα σεμινάρια της Μπουκουβάλα

by / Friday, 02 November 2012 / Published in ΝΕΑ

Οι προσκλήσεις για να επισκεφθεί συλλόγους τζούντο, να διδάξει και να μιλήσει για τις εμπειρίες της από τα διεθνή τατάμι, ήταν πολλές για την κορυφαία Ελληνίδα τζουντόκα, Ιουλιέττα Μπουκουβάλα… 

Αυτή την περίοδο, και μέχρι το τέλος της χρονιά, βρήκε την ευκαιρία να ανταποκριθεί σε μερικές από αυτές τις προσκλήσεις. Το πρώτο σεμινάριο έγινε στον Πύργο Ηλείας (26-27/10), στο ντότζο του τοπικού συλλόγου. 

«Τα παιδιά διψούν για μάθηση», είπε στο samurai24 η Ιουλιέττα Μπουκουβάλα, η οποία είχε ζεστή υποδοχή από όλους τους τζουντόκα και τον προπονητή Άγγελο Καλυκά. «Ένιωσα ότι με την παρουσία μου και την διδασκαλία βοήθησα λίγο στην ανάπτυξη του συλλόγου, ενώ είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον δήμαρχο της πόλης και να αναπτύξω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι της περιφέρειας», συμπλήρωσε η 29χρονη Γιαννιώτισσα, που έχει στο παλμαρέ της 3η θέση σε παγκόσμιο και 2η θέση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Ο προπονητής της Μπουκουβάλα, Γιώργος Μπουντάκης, πάντα δίπλα της, είπε για αυτή τη σειρά σεμιναρίων: «Η ιδέα ξεκίνησε λίγο μετά το καλοκαίρι, που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Ιουλιέττα και μπορούσε να επισκεφθεί όσους την είχαν καλέσει στην πορεία της προς το Λονδίνο 2012. Είναι σημαντικό τα μικρά παιδιά να ακούν από την ίδια την προσπάθεια που χρειάζεται για να φτάσει κανείς εκεί ψηλά. Θεωρώ ότι τα σεμινάρια αυτά είναι χρήσιμα για τα σωματεία και θα τονώσουν το ηθικό των αθλητών σε μία εποχή που κάθε άλλο παρά ανεβασμένο είναι». 

Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στα μέσα Νοεμβρίου, στην ακριτική Κάλυμνο, ενώ το Δεκέμβριο θα γίνει το πρώτο στην Αθήνα. 

Για το νέο έτος έχουν δρομολογηθεί ακόμα δύο, τα οποία θα οριστικοποιηθούν αφού πρώτα ανακοινωθεί το καλεντάρι με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2013, γιατί η Μπουκουβάλα δεν εγκατέλειψε τον πρωταθλητισμό…

Πηγή samurai24.gr

http://www.samurai24.gr/portal/judo/576-ston-pirgo-ileias-egkainiastikan-ta-seminaria-tis-boukouvala

Leave a Reply

TOP