FORGOT YOUR DETAILS?

Επιστολή του προπονητή κυρίου Γιώργου Μπουντάκη προς τους γονείς του ΟΤΝΦ

by / Wednesday, 12 November 2014 / Published in ΝΕΑ
bountakis

Αγαπητοί γονείς και αθλητές του συλλόγου μας,

Μετά την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας στην κορυφαία διοργάνωση για το 2014 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ το σαββατοκύριακο στο ολυμπιακό γήπεδο των Άνω Λιοσίων θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:

-52 κιλά Λιατήρη Μαρία χρυσό μετάλλιο
-73 κιλά Παυλής Θωμάς χρυσό μετάλλιο
-73 κιλά Λιατήρης Όμηρος αργυρό μετάλλιο
-60 κιλά Πλουμπής Χρήστος χάλκινο μετάλλιο
-78 κιλά Γεωργομήτρου Κατερίνα αργυρό μετάλλιο
-90 κιλά Παναγιωτόπουλος Ιωάννης αργυρό μετάλλιο
-90 κιλά Παυλής Μιχάλης χάλκινο μετάλλιο
-57 κιλά Φύτρου Ειρήνη 5η θέση
-100 κιλά Πεπινίδης Στέλιος 5η θέση

Με διαφορά ενός μόνο βαθμού, από τον πρώτο η ομάδα μας κατέκτησε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη. Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα μετάλλιο αλλά προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις και ήταν παρών σε όλη την περίοδο της προετοιμασίας.

Η λίστα με τα πρώτα 5 σωματεία
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών
Venue Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Date: 8-9/11/2014
Organizer: Hellenic Judo Federation
Medals ranking *
1. Club ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ City Αμύνταιο Competitors 8 medals 6 Points 22
2. Club Ο.Τ.Ν.Φ City Νέα Φιλαδέλφεια Competitors 13 medals 7 Points 21
3. Club Α .Ο. ΙΛΙΟΥ City Ίλιον Competitors 8 medals 4 Points 10
4. Club ΟΛΥ ΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ City Πειραιάς Competitors 6 medals 2 Points 8
5. Club ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ City Νεάπολη Competitors 6 medals 2 Points 8

Δεν υπήρξε άλλη ομάδα στην ελληνική επικράτεια που να είχε τόσα μετάλλια αλλά και τόσους αθλητές σε αυτό το επίπεδο!! Η χαρά μου είναι μεγάλη και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν, με τίμησαν με την προσπάθεια τους αλλά πάνω από όλα τίμησαν τον εαυτό τους και τις οικογένειες τους. Αυτά τα παιδιά είναι τα δικά σας παιδιά, οι αυριανοί πρωταθλητές μας, είναι παιδιά που κάποτε έκαναν το χόμπι τους ή την γυμναστική τους και σήμερα μεταμορφώθηκαν σε χρήσιμους ανθρώπους για την κοινωνία και τους γύρω τους.

Δεν περιορίζομαι όμως μόνο στα μετάλλια, υπάρχουν περισσότερες επιτυχίες στους αθλητές μας όπως τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που περνούν επιτυχώς, τα ταξίδια ανά τον κόσμο από όπου παίρνουν εικόνες και έχουν προσωπική άποψη για τον παγκόσμιο πολιτισμό, είναι η ισχυροποίηση του χαρακτήρα τους μέσα από την συνεχόμενη προσπάθεια και πολλά ακόμα στοιχεία που είναι σημαντικά για την πορεία τους στην ζωή. Δεν διδάσκω τζούντο στα παιδιά μόνο ως άθλημα αλλά και ως τρόπο ανάπτυξης αθλητικής συμπεριφοράς.

Τα συγχαρητήρια που δέχτηκα στο τέλος των αγώνων για την τεχνική τους κατάρτιση με γεμίζουν χαρά και μου δίνουν δύναμη, είναι όμως υποδεέστερα μπροστά στα συγχαρητήρια για το ήθος τους και αυτό με γεμίζει υπερηφάνεια. Και όλα τα παραπάνω χωρίς καμία υποστήριξη από πουθενά και κανένα φορέα. Φτάσαμε έως εδώ ΜΟΝΟ με τις δικές μας δυνάμεις. Το εργοστάσιο παραγωγής αθλητών που λέγεται Νέα Φιλαδέλφεια, από το 1989, δεν βρίσκει ταλέντα, δημιουργεί ταλέντα μέσα από συνεχόμενη και συστηματική δουλειά.

Ο τρόπος λειτουργίας μας και το πρόγραμμα ανάπτυξης των παιδιών βασίζεται σε τρεις βασικούς κανόνες: 1ον Παίζω και μαθαίνω 2ον Αθλητική παιδία/συμπεριφορά 3ον Άρτια τεχνική κατάρτιση. Τα αποτελέσματα με δικαιώνουν σε όλους τους τομείς και συνεχίζω με τα νεώτερα παιδιά στο ίδιο μονοπάτι.

Βάζοντας προτεραιότητες, τον Οκτώβριο έλειψα στην Ιταλία αλλά και σε προπονητικά καμπ που δημιούργησα για την προετοιμασία της αντρικής και γυναικείας ομάδας. Σήμερα προχωράμε στον επόμενο στόχο που είναι το εφηβικό και νεανικό πρωτάθλημα αρχές του 2015.

Μπουντάκης Γεώργιος Προπονητής ΟΤΝΦ

Leave a Reply

TOP