FORGOT YOUR DETAILS?

ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!

by / Tuesday, 11 November 2014 / Published in ΝΕΑ
untitled

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-
ΠΑΙΔΕΙΑΣ –ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ-21 Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.

ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ -ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ.

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στα πλαίσια των προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης και των Αθλητικών δραστηριοτήτων του για την περίοδο 2014-2015, σας καλεί να συμμετάσχετε την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 & ΩΡΑ 10:00 π.μ. στον 1ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ, που θα διεξαχθεί γύρο από το ΆΛΣΟΣ της Πόλης μας, χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό.
Βασική μας επιδίωξη, είναι να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια Μαζικής Λαϊκής Άθλησης σε τακτά χρονικά διαστήματα για όλους τους Δημότες ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και σε περισσότερα αθλήματα, με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την διασκέδαση και την επικοινωνία μεταξύ μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ.

Οι συμμετέχοντες θα χωρισθούν σε δύο κατηγορίες:
► 1Η κατηγορία ΠΑΙΔΙΑ έως 15 ετών.
► 2Η κατηγορία «ΠΑΙΔΙΑ» από 16 ετών και πάνω.
►ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (Π.Π.Ι.Ε.Δ.). Δ/ΝΣΗ: ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 152 & ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Α). Απόσταση 1.500 m. 1Η Κατηγορία ΠΑΙΔΙΑ έως 15 ετών. Με την συνοδεία των Καθ. Φυσ. Αγωγής –Γυμναστών του Δήμου μας θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Π.Π.Ι.Ε.Δ. – οδός ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ (από την πύλη της Α.Ε.Κ.)- ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ- ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Β). Απόσταση 4.000 m. 2Η Κατηγορία. «ΠΑΙΔΙΑ» από 16 ετών και άνω.
Π.Π.Ι.Ε.Δ. – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. – ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΤΑΥΡΟΥ – ΜΗΛΙΩΡΗ – ΧΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ–ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Π.Π.Ι.Ε.Δ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ-21 (παλαιό Δημαρχείο Ν. Χαλκηδόνας) Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 213-2026310-313-331-332 (ΩΡΕΣ 8:00 -14:00).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Leave a Reply

TOP