FORGOT YOUR DETAILS?

Μαθαίνω να τρέφομαι σωστά – Φροντίζω το σώμα μου

by / Friday, 21 February 2014 / Published in ΝΕΑ
IMG_1654

Θεματικό Camp 7 ημερών για τη διατροφή και την άσκηση για παιδιά ηλικίας 10-14 ετών στο βραβευμένο ξενώνα «Το Σαλέ των Χρωμάτων» στα Τρίκαλα Κορινθίας

Το Camp περιλαμβάνει την εκμάθηση σωστών διατροφικών συνηθειών σε παιδιά ηλικίας 7 έως 14 ετών, μέσα από ειδικά προγράμματα διατροφικής αγωγής για παιδιά. Με έμφαση το εξειδικευμένο υλικό, το δημιουργικό παιχνίδι, τη μαγειρική  και την άσκηση, το παιδί μαθαίνει να φροντίζει  το σώμα του βελτιώνοντας ταυτόχρονα την επιλεκτικότητα και  τις διατροφικές του συνήθειες.

Υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του προγράμματος ο διαιτολόγος διατροφολόγος  Ευάγγελος Ζουμπανέας. Εκπαιδευτικός σύμβουλος ή συγγραφέας  εκπαιδευτικών βιβλίων και η δασκάλα δημοτικού Ευσεβία Βατάλα.

Το μενού σίτισης όλων των κυρίων και ενδιάμεσων γευμάτων,  αυστηρά επιλεγμένο από το διατροφολόγο – διαιτολογό Ευάγγελο Ζουμπανέα, πέρα από το άριστο θρεπτικό αποτέλεσμα, θα προσανατολίζεται στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών των παιδιών. Η καθημερινή ενασχόληση με τη γνώση, τη μαγειρική, την άσκηση, τη συμμετοχή και τη ενθάρρυνση για πρωτοβουλία  έχει  σκοπό στο τέλος του  προγράμματος το κάθε παιδί να γνωρίζει σε προσωπικό επίπεδο πώς να φροντίζει τη διατροφή του.

Στο τέλος του προγράμματος  θα παρατεθεί ένα 2ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο προς τους γονείς  ώστε να γνωρίσουν και να εναρμονιστούν με τις γνώσεις που έλαβε το παιδί κατά τη διάρκεια του προγράμματος  με σκοπό την αλλαγή των διατροφικών συνηθειών όλης της οικογένειας. Σε κάθε παιδί θα δοθεί ως εκπαιδευτικό υλικό τα βιβλία Σεφ στο παρά πέντε, και Thin Positive των εκδόσεων Μεταίχμιο, από το συγγραφικό έργο του διαιτολόγου διατροφολόγου Ευάγγελου Ζουμπανέα.

Διαλέξτε την ημερομηνία που σας ταιριάζει μέσα από 3 περιόδους:

1η περίοδος, άφιξη 22 Ιουνίου Κυριακή και αναχώρηση 29 Ιουνίου Κυριακή    

2η περίοδος, άφιξη 13 Ιουλίου Κυριακή και αναχώρηση 20 Ιουλίου Κυριακή

3η περίοδος άφιξη 20 Ιουλίου Κυριακή και αναχώρηση 27 Ιουλίου Κυριακή

Κόστος συμμετοχής 390 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2743091203 κυρία Καραφουλίδου.

Leave a Reply

TOP