FORGOT YOUR DETAILS?

Ο Mike Callan στο Budo

by / Saturday, 13 September 2014 / Published in ΝΕΑ
2014-09-12 21.58.34

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε τον σύλλογο μας ο Δάσκαλος Mike Callan 6ο dan με την ευκαιρία της παραμονής του στην Αθήνα για την σχολή προπονητών level 3 της EJU. Μαζί με την βοηθό του κυρία Janine Johnson δίδαξαν τεχνικές τόσο από όρθια θέση όσο και στο έδαφος. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να ζητήσουν συμβουλές αλλά και να συζητήσουν με τον κύριο Callan θέματα γύρω από το τεχνικό μέρος.
Είστε τυχεροί, ανέφερε ο κύριος Callan, που έχετε δάσκαλο τον κύριο Μπουντάκη ο οποίος είναι καλός μου φίλος και ένας από τους καλύτερους μαθητές μου. Ο κύριος Callan αναφέρθηκε επίσης στο κλίμα που επικρατεί στο dojo της Νέας Φιλαδέλφειας λέγοντας:
Είναι ζεστή η ατμόσφαιρα και το τεχνικό επίπεδο είναι ψηλά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ μαζί σας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς σας στόχους.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Ελλάδα λέγοντας με έμφαση: ζείτε στην ποιο όμορφη χώρα του κόσμου. Εχθές γευμάτισα στο θησείο έχοντας θέα την Ακρόπολη και δεν έχω λόγια να περιγράψω την εικόνα!
Ο κύριος Callan θα παραμείνει στην Αθήνα έως την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου που ολοκληρώνονται και οι εξετάσεις στο Ειρήνης και Φιλίας για το πρακτικό μέρος της σχολής προπονητών level 3.

Leave a Reply

TOP