FORGOT YOUR DETAILS?

Πρόσκληση στους βετεράνους του Τζούντο

by / Tuesday, 22 July 2014 / Published in ΝΕΑ
χωρίς λόγια!!

Dear judo friends…
Αγαπητοί, συναθλητές, συνάδερφοι, συνοδοιπόροι βετεράνοι,
take the road that you know…
Πάνε πολλά χρόνια από τότε που κάναμε συστηματικά προπόνηση εκπροσωπώντας πολλοί από εμάς το ελληνικό τζούντο, σήμερα μετά την ανακοίνωση της ανάθεσης από την EJU του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βετεράνων στην Ελλάδα, καλούμαστε ξανά να παλέψουμε για το εθνόσημο (και μόνο) μέσα στην ίδια μας την χώρα.
it is open to everyone…
Έτσι λοιπόν, άσχετα με σωματεία, πολιτικές και διαφορές θα πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για μια ευπρεπή αγωνιστική παρουσία, όσο περισσότεροι συμμετάσχουμε ανεβάζουμε τις πιθανότητες, όσο καλύτερα προετοιμαστούμε (έχουμε ένα χρόνο) τόσο ποιο κοντά στην διάκριση θα βρεθούν κάποιοι από εμάς.
and join us…
Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε να παραχωρήσει από 1η Σεπτεμβρίου καθημερινά 21:00 με 22:30 το dojo καθώς και την αίθουσα με τα βάρη στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια όσων βετεράνων θα ήθελαν να συμμετάσχουν (στο μεγάλο αυτό event) χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
we will try again for Greece!!!
Οπλιστείτε με αγωνιστική διάθεση και σαν μία παρέα ελάτε να προπονηθούμε όλοι μαζί με το πρόγραμμα της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος της διαδρομής με οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είμαστε χαρούμενοι και μόνο που προσπαθήσαμε ξανά!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μπουντάκης Γεώργιος
Προπονητής ΟΤΝΦ

Leave a Reply

TOP