FORGOT YOUR DETAILS?

Στις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Kaunas της Λιθουανίας του Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο εφήβων

by / Thursday, 29 June 2017 / Published in ΝΕΑ
AMARANTIDOY PHOTO

Στις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Kaunas της Λιθουανίας του Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τζούντο εφήβων. Ο σύλλογος μας θα εκπροσωπηθεί στην κορυφαία αυτή διοργάνωση από την Ιωάννα Αμαραντίδου που θα εκπροσωπήσει τη πατρίδα μας στα -57 κιλά νεανίδων.

Μαζί με τις ευχές μας για καλή επιτυχία στα ταταμι της Λιθουανίας ετοιμάσαμε και ένα μικρό αφιέρωμα στη πρωταθλήτρια του συλλόγου μας.

 

.

Η Ιωάννα ξεκίνησε το Τζούντο το 2006, στη Γερμανίας σε ηλικία μόλις 6 ετών, όπου μετά από μία επιτυχημένη αγωνιστική πορεία στα τοπικά πρωταθλήματα κατέληξε να αγωνίζεται στα ομαδικά πρωταθλήματα της πρώτης εθνικής κατηγορίας της Γερμανίας (1. Bundesliga)

Από νωρίς η Ιωάννα,  μια αθλήτρια που αγωνίζεται με πάθος και μόχθο, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με τα εθνικά χρώματα της Ελλάδας και η σκληρή δουλειά της είχε ως αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες κάτω των 18 ετών στην κρατίδιο της  Βόρειας Ρηνανίας –Βεστφαλίας.

Οι επιτυχίες της Ιωάννας στη Γερμανία είναι πολλές σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ρηνανίας –Βεστφαλίας το 2015.

Η εγγραφή της Ιωάννας στο σύλλογο του BUDO CENTER το 2014, μετά από επιθυμία δική της και της οικογένειάς της έκρυβε τις μεγαλύτερες επιτυχίες καθώς η καθοδήγηση αρχικά από τον προπονητή Γιώργο Μπουντάκη και αργότερα τον Γιάννη Καμπέρο την οδήγησαν στο Χάλκινο μετάλλιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων του 2017  σφραγίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο της για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας.

Η Ιωάννα Αμαραντίδου ως ομογενής από τη Γερμανία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του τύπου της διασποράς καθώς και γερμανικών μέσων που έχουν δημοσιεύσει πολλά αφιερώματα για τη πορεία της.

 

Leave a Reply

TOP