FORGOT YOUR DETAILS?

Το Σάββατο 25/9 το Budo Center διοργάνωσε σεμινάριο για προπονητές με θέμα “η εφαρμογή του katame-no-kata στο randori”.

by / Monday, 27 September 2021 / Published in ΝΕΑ
processed-b3696148-0d57-4985-9881-53ac3b47b5c9_d793ytuD

Καλεσμένος του δασκάλου Γιώργου Μπουντακη και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Slavisa Bradic 7th Dan βασικός καθηγητής της IJF Academy.

Μεγάλη εμπειρία το μάθημα μαζί του ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συμμετέχοντες προπονητές, μέσα σε ένα κλίμα φιλίας μεταξύ συναδέλφων με το γνωστό χιούμορ του Κροάτη δασκάλου.

“Ο Γιώργος είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους και οι καλύτεροι μου φίλοι είναι μόνο τέσσερις” ανέφερε ο Slavisa Bradic για τον ιδρυτή του Budo Center και συνέχισε λέγοντας “έχω δει πολλές φωτογραφίες από αυτή την αίθουσα με σημαντικούς καλεσμένους και τώρα είμαι εγώ εδώ, νιώθω πολύ χαρούμενος” σας ευχαριστώ για την εξαιρετική φιλοξενία.

Από την μεριά του ο Γιώργος Μπουντακης ανέφερε: Είναι μετρημένοι στα δάκτυλά δάσκαλοι και πάνω από όλα άνθρωποι όπως ο Bradic, οι γνώσεις του γύρω από το τεχνικό μέρος εμπλουτίζονται με το ιστορικό και το αποτέλεσμα καθηλώνει τους ακροατές, είναι ένας επαγγελματίας υψηλού κύρους και αποδοχής. Η γνωριμία μας ξεκινά από το πανεπιστήμιο και η κοινή μας πορεία από τότε συνεχίζεται και τώρα στο διδακτορικό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Budo Center αναφέρει: τα ενθαρρυντικά σχόλια των προπονητών που συμμετείχαν δεν μας αφήνουν περιθώρια να σταματήσουμε εδώ, το Budo θα συνεχίσει να φιλοξενεί τέτοιες προσπάθειες που στόχο έχουν την αναβάθμιση των γνώσεων των προπονητών. Ευχαριστούμε τους δασκάλους Γιώργο Μπουντακη και Slavisa Bradic και ελπίζουμε να τους έχουμε και πάλι σύντομα μαζί μας.

Ο προπονητής του Budo Center και διοργανωτής του σεμιναρίου Μακης Παυλης ανέφερε:
Πολύ ρεαλιστική προσέγγιση του katame-no-kata, μέσα από ένα ευχάριστο κλίμα που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να διευρύνουμε τις γνώσεις μας.
Όπως φαίνεται όλοι οι προπονητές επιθυμούμε να  κάνουμε πράξη αυτό που ζητάμε και από τους αθλητές μας· δηλαδή να επιδιώκουμε την συνεχή βελτίωση και  εξέλιξη.  Ως προπονητής κ εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστώ τους δασκάλους Γιώργο Μπουντακη και Slavisa Bradic

Αποσπάσματα δηλώσεων προπονητών που παρακολούθησαν το σεμινάριο:

Αγαπιε νταν:
Είχε μια ροη που σου δίνει την δυνατότητα να ετοιμάσεις τον αθλητή μέσα από την μεθοδολογία του katame-no-kata. Κάθε εμπειρία ακόμα και να ξέρεις είναι πολύτιμη και εγώ πήρα λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Ιωάννα Σελινοπουλου:
Μεγαλη εμπειρία η συμμετοχή στο σεμινάριο Judo για τους προπονητές με τον sensei Slavisa Bradic 7th Dan της IJF Academy που διοργάνωσε το budo center καλεσμένος του Γιώργου Μπουντακη. Ενας πολύ ωραίος τρόπος να ξεκινήσει η φετινη χρονια !!! Thanks for the great feedback!!!

Βασίλης Λουρμπακος:
Ήταν γνώσεις που χρειαζόμασταν, φιλικό περιβάλλον, θετική ενέργεια, απίστευτες στιγμές με χιούμορ και συναδελφικότητα.

Αλεξια Κουρτελεση:
Μια ευκαιρία για να ξεφύγουμε από την κοινωνική απομόνωση που βιώσαμε και να βρεθούμε με συναδέλφους προπονητές ανταλλάσωντας απόψεις. Το σεμινάριο έδωσε μια νέα οπτική της χρήσης του katame-no-kata μέσα στην καθημερινή προπόνηση ακόμα και για μικρές ηλικίες. Ο δάσκαλος ήταν εξερετικος και αναλυτικός σε όλα τα σημεία, τον ευχαριστούμε καθώς και τον δάσκαλο Γιώργο Μπουντακη για την ευκαιρία που μας έδωσαν και μακάρι να υπάρχουν αντίστοιχες προσπάθειες στο μέλλον.

Μάνος Πεπινιδης:
Από την αρχή φάνηκε ποσο ανοικτός προσιτός και οικείος ήταν ο δάσκαλος με βαθειά γνώση του αντικειμένου, τεχνική και ιστορική. Οι λεπτομέρειες ήταν γνωστές αλλά τις προσπερνούσαμε και η λύση ήταν εκεί μπροστά μας! Ευχαριστώ για τις ώρες που μοιραστήκαμε μαζί με τους Γιώργο Μπουντακη και Slavisa Bradic

Βασίλης Παπαδόπουλος:
Ένα πολύ καλά δομημένο σεμινάριο από τον Slavisa Bradic με βάση το katame-no-kata, όπου κατανοήσαμε την χρησιμότητα και εφαρμογή του στον αγώνα. Κοινή διαπίστωση είναι πως πρέπει να υπάρχουν τακτικά σεμινάρια με υψηλού επιπέδου δασκάλους όπως το σημερινό, εντύπωση μου έκανε η απλότητα του χαρακτήρα του εισηγητή, η μεταδοτικότητα αλλά και η ευγένεια του. Ις ήθελα να ευχαριστώ τους δασκάλους Slavisa Bradic και Γιώργο Μπουντακη καθώς και το Budo Center για την άψογη φιλοξενία.

 

Leave a Reply

TOP