FORGOT YOUR DETAILS?

Judo. Αχιλλέας Τσόγκας, ο Έλληνας που προτιμούν στο εξωτερικό…!!!

by / Tuesday, 10 August 2010 / Published in ΝΕΑ



Επειδή πολλόι ρωτάτε που εξαφανίστηκε πάλι ο Δάσκαλος Αχιλλέας….

Στην Ινδία αυτή τη φορά, για να βοηθήσει στην Διοργάνωση των Αγώνων της Κοινοπολιτείας  (Commonwealth Games Delhi 2101) βρίσκετε ο Αχιλλέας και ένα εύλογο ερώτημα μας έρχεται κατά νου, εδώ στην Ελλάδα η πολιτεία και η Ομοσπονδία δεν τον χρειάζονται;

Η ομοσπονδία τόσα χρόνια (τα 10 τελευταία) δεν χρειάστηκε τις γνώσεις του; Ή μήπως υπήρχε κάποιος καλύτερος; Μάλλον το όνομα του είναι/ήταν κόκκινο πανί, όπως και πολλά άλλα!

Πάντως ο Δάσκαλος του ΟΤΝΦ είναι ευχαριστημένος από όσα έχει αναλάβει μέχρι σήμερα και την αναγνώριση που έρχεται από το εξωτερικό και δηλώνει έτοιμος να γυρίσει στην Ελλάδα τέλη Οκτωβρίου που τελειώνει το συμβόλαιο του.

Στην Ινδία έχει προσληφθεί από την Οργανωτική Επιτροπή ως Σύμβουλος Διοργάνωσης Αθλημάτων (Sports Advisor). Οι Αγώνες Κοινοπολιτείας διοργανώνονται κάθε 4 χρόνια (2 μετά από κάθε Ολυμπιακούς Αγώνες) για τα τελευταία 50 χρόνια με πρωτοβουλία της Μεγάλης Βρετανίας και συμμετέχουν 71 κράτη/μέλη, κυρίως πρώην Αγγλικές αποικείες, με 7.500 περίπου αθλητές και προπονητές σε 17 αθλήματα, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο, χωρίς βέβαια συμμετοχή της Ελλάδας αλλά της Κύπρου. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αχιλλέας προσελήφθει ως σύμβουλος από την Οργανωτική, όντως προτινόμενος από Αυστραλιανή εταιρία διοργανώσεων, για να ενισχύσει την διοργάνωση όλων των 17 αθλημάτων και της Διεύθυνσης Αθλημάτων, χωρίς το Τζούντο να συμπεριλαμβάνεται αυτή την φορά στο πρόγραμμα!

Για περισσότερες πρηροφορίες επισκεφτείτε τα:

www.cwgdelhi2010.org

www.thecgf.com

Leave a Reply

TOP