FORGOT YOUR DETAILS?

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα judo ανδρών – γυναικών 2013

by / Tuesday, 17 December 2013 / Published in ΝΕΑ
κατηγορία -63

Δελτίο τύπου

Δικαίωση για Παπαχρηστίδη και Μπουκουβάλα τα 2 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα judo ανδρών – γυναικών 2013 στην Αλεξανδρούπολη μετά από τα περσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στους Αγίους Θεοδώρους.

Ειδικότερα ο τελικός στα -63 κιλά απέναντι στην Τελσιδου του ΕΟΣ Αχαρνών απέδειξε ότι η Μπουκουβάλα αντί να είναι καθηλωμένη άνευ λόγου θα πρέπει η ομοσπονδία να φροντίσει ώστε να γυρίσει στην ενεργό δράσι και να προσφέρει ακόμα στην εθνική ομάδα. Το ίδιο ακριβώς απέδειξε και ο Γιάννης Παπαχρηστίδης μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του ΟΤΝΦ που χωρίς καμία βοήθεια (μάλλον το αντίθετο θα λέγαμε μετά και την περσινή προσπάθεια της ΕΟΤ να τιμωρήσει ολόκληρο τον σύλλογο για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν πέρυσι στους Αγίους Θεοδώρους) κατάφεραν να φέρουν τον ΟΤΝΦ πρώτο στην γενική κατάταξη των μεταλλίων βάση του επίσημου site της ΕΟΤ http://www.hjf.gr/files/events/534/3136.pdf κάτι το οποίο δεν αναφέρθηκε πουθενά ( ίσως το ξέχασαν) και ενδιαφέρει τον φίλαθλο κόσμο του αθλήματος μας.

Επίσης, η ανακοίνωση της ΕΟΤ σχετικά με την Μπουκουβάλα που έχει ως εξής: η όλο νόημα κίνησή της να μη «χαιρετήσει» την αντίπαλό της μετά το τέλος του αγώνα (σ.σ. φυσικά διατηρεί το δικαίωμα να μην το πράξει), καταγράφεται στα πρακτικά είναι τουλάχιστον άδικη, αφήνει υπονοούμενα, ενώ η αλήθεια είναι ότι από τον κανονισμό ο αθλητής χαιρετά με υπόκλιση κάτι το οποίο έτσι ακριβώς έκανε. Το μόνο λοιπόν που πρέπει να καταγράψει στα πρακτικά κανείς είναι ότι ο σύλλογος μας επανήλθε και απάντησε με την παρουσία του σε όλα τα επίπεδα.
Αναλυτικά τα μετάλλια για τον σύλλογό μας:
Άνδρες
Χρυσό μετάλλιο Παπαχρηστίδης Ιωάννης -60 κιλά
Αργυρό μετάλλιο Λιατήρης όμηρος -73 κιλά
Αργυρό μετάλλιο Παναγιωτόπουλος Ιωάννης ανοικτή κατηγορία
Χάλκινο μετάλλιο Παυλής Θωμάς -66 κιλά
5η θέση Πλουμπής Χρήστος -60 κιλά
5η θέση Παυλής Ηλίας ανοικτή κατηγορία
Γυναίκες
Χρυσό μετάλλιο Μπουκουβάλα Ιουλιέττα -63 κιλά
Αργυρό μετάλλιο Σέμογκραντ Μέρυλ-λυν -57 κιλά
Χάλκινο μετάλλιο Γαβρηιλήδου Άλκηστις -57 κιλά
Οι Βερύκοκος Ιωάννης, Αφένδρας Ιωάννης και Γεωργομήτρου Κατερίνα αν και έκαναν πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφεραν να διακριθούν άφησαν όμως τις καλύτερες εντυπώσεις για το μέλλον.

Οι κατάταξη των σωματείων βάση αριθμού μεταλλίων:

Club                           Nation           1.   2.   3.   4.   5.  Βαθμοί

Ο.Τ.Ν.Φ                     Νεα Φιλαδέλ    2     3     2     0     1       21

ΒΙΚΤΩΡΙΑ Α.Ο.          Θεσσαλονίκη  2    1     4     0     0      17

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΥΝ.     Αμύνταιο        2   1     1     0      1       14

Α.Ο.Ν. Α                    Αργυρούπολ      2    1     1     0      0      14

Leave a Reply

TOP