FORGOT YOUR DETAILS?

Σύντομα πίσω στο tatami ο Ηλίας!

by / Saturday, 12 April 2014 / Published in ΝΕΑ
pavlis fandaros

Ο τέταρτος της γενιάς επιστρέφει σύντομα αφού έως τα μέσα Ιουνίου απολύεται από το Μεγάλο Πεύκο όπου υπηρετεί στις δυνάμεις καταδρομών.

Να θυμίσουμε τον πρωτεργάτη Τάκη Παυλή (πατέρα του Ηλία και Μάκη) ο οποίος άφησε εποχή με την μέση που είχε (tokui waza) Ura Nage.

Την μεγάλη πορεία του δεύτερου τζουντόκα της Οικογένειας Μιχάλη Παυλή αδερφό του Τάκη και θείο του Μάκη – Ηλία, με (tokui waza)  Uchi mata και πολλά ακόμα!  

Τον νεότερο Μάκη Παυλή η αλλιώς newazaκια (tokui waza) όπως τον αποκαλούν στον σύλλογο με ικανότητες στο έδαφος που θα ζήλευαν μεγάλοι αθλητές.

Και τέλος ο Ηλίας Παυλής ο οποίος κληρονόμησε την μέση του πατέρα του Τάκη με (tokui waza) ικανότητες γενικά σε κάθε τεχνική που περιέχει ξεκόλλημα. Ο Ηλίας το 2013 ήταν πρώτος στα -90 κιλά στους στρατιωτικούς αγώνες.

Η ωραιότερη εικόνα και ευχή για όλους εμάς αλλά ακόμα περισσότερο για τον πατέρα και αδερφό Τάκη Παυλή θα ήταν να τους δούμε όλους μαζί σε μία διοργάνωση σαν τους αδελφούς Nakamura με την μόνη διαφορά ότι ο ένας δεν είναι αδερφός αλλά θείος και δάσκαλος!!               

Leave a Reply

TOP