FORGOT YOUR DETAILS?

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

by / Monday, 14 October 2019 / Published in ΝΕΑ
εκδήλωση budo ΑΦΙΣΑ

Ο αθλητικός μας σύλλογος γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του και πραγματοποιεί διάφορες εκδηλώσεις αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα.
Στα πλαίσια αυτά πρόκειται να φιλοξενήσει 11 μικρούς αθλητές τζούντο με τους προπονητές και συνοδούς τους από την Παλαιστίνη (συνολικά 15 προσκεκλημένοι), από Πέμπτη 07 μέχρι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019.
Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι μια πρωτοβουλία των δασκάλων μας, και είναι συνέχεια μιας ιδέας που ξεκίνησε από διάφορες αθλητικές ομοσπονδίες, για την διάδοση του αθλητισμού και την ενίσχυση αδυνάτων σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και ειδικά σε περιοχές περιορισμένων δυνατοτήτων λόγω πολιτικών ή οικονομικών δυσκολιών.
Οι αθλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι ηλικίας μέχρι 12 ετών, και μας έρχονται από την Αγία Πόλη Ιερουσαλήμ. Θα φιλοξενηθούν σε δομή του Δήμου Νέας Ιωνίας και θα προπονούνται καθημερινά στον σύλλογό μας.
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 09.30 μέχρι 12.00 θα πραγματοποιηθεί ανοικτή προπόνηση JUDO και σεμινάριο παίδων (2005-2010) , καθώς και παρουσίαση των παιδικών τμημάτων KUNG FU/ KICK BOXING, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας (Τρυπιά 47 ).
Στην συνέχεια και από 12.00 μέχρι 17.00 θα πραγματοποιηθεί προπονητικό σεμινάριο KUMIKATA για προπονητές και βοηθούς με ελεύθερη συμμετοχή.
Στις εκδηλώσεις αυτές θα γίνει συλλογή μεταχειρισμένων φορμών Judoghi οι οποίες με μέριμνα του συλλόγου μας θα σταλούν στο χωριό TAFILAH της Ιορδανίας ,για τις ανάγκες των εκεί αθλητών και αθλητριών.

Σαμιώτης Νεκτάριος
6978991515

Leave a Reply

TOP