FORGOT YOUR DETAILS?

Δελτίο τύπου του Ομίλου Τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας

by / Wednesday, 03 July 2013 / Published in ΝΕΑ

Δελτίο τύπου

Του Ομίλου Τζούντο Νέας Φιλαδέλφειας

 

 Δικαστική δικαίωση  από το ΑΣΕΑΔ του Συλλόγου μας, του προπονητή μας Γεώργιου Μπουντάκη και της  αθλήτριας μας Ιουλιέττας Μπουκουβάλα

Με δύο σημαντικές Αποφάσεις του, και έπειτα από δίκη που έγινε στις 18-4-2013,  το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών [ΑΣΕΑΔ],   δικαίωσε τον Όμιλο Τζούντο Ν.Φιλαδέλφειας, τον προπονητή  κύριο Μπουντάκη Γεώργιο καθώς και την  αθλήτρια του συλλόγου μας και  παγκόσμια πρωταθλήτρια  τζούντο κυρία Μπουκουβάλα Ιουλιέττα. Με τις Αποφάσεις του αυτές, το ΑΣΕΑΔ, έκανε εξ’ολοκλήρου δεκτές τις σχετικές προσφυγές μας και  ακύρωσε «…λόγω ουσιώδους παράβασης της νομιμότητας της διαδικασίας έκδοσής της…» την σχετική απόφαση της δικαστικής επιτροπής της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο με την οποία πριν μερικούς μήνες, με αφορμή  τα γεγονότα του πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών γυναικών τζούντο, τον Δεκέμβριο του 2012 στους Αγίους Θεοδώρους, είχαν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές πολύμηνου αποκλεισμού από αγώνες.

            Η δήλωση του προέδρου του ΟΤΝΦ κυρίου Σαμιώτη Νεκτάριου:

Δεν θα σχολιάσω την απόφαση η οποία τα λέει όλα από μόνη της. Αυτό που θα πω έχει να κάνει με το άθλημα  του τζούντο και όσους το υπηρετούν από όποια θέση και να βρίσκονται. Δεν θα ήθελα κανένας σύλλογος η αθλητής στο μέλλον να περάσει τα όσα πέρασε ο δικός μας σύλλογος και οι αθλητές του που έχασαν άδικα τόσες διοργανώσεις όπως πανευρωπαϊκό, διεθνές τουρνουά, βαλκανικό, το masters και το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων — νεανίδων του 2013, παιδιά που δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τα γεγονότα. Η Ομοσπονδία είναι δημιούργημα των σωματείων και θα πρέπει να υπηρετεί τα σωματεία, όπως και τα σωματεία πρέπει να υπηρετούν τους αθλητές τους και την Ομοσπονδία, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος ύπαρξής μας στον χώρο. Καλώ λοιπών την ΕΟΤ να αναλογιστεί το βάρος της ευθύνης της καθώς και να αποκαταστήσει άμεσα τους αθλητές μας στις εθνικές ομάδες και την Ιουλιέττα Μπουκουβάλα που μπορεί και θέλει ακόμα να δώσει στην πατρίδα μας μετάλλια.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν ηθικά όλο αυτό το διάστημα και όλοι εμείς υποσχόμαστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

 

Το γραφείο τύπου του συλλόγου

Leave a Reply

TOP