FORGOT YOUR DETAILS?

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

by / Monday, 02 November 2015 / Published in ΝΕΑ

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Ο σύλλογός μας θέλοντας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας πρόσφυγες, οι οποίοι δοκιμάζονται αυτή την εποχή, προτίθεται να συγκεντρώσει ρούχα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο, ώστε να ανακουφιστούν τα παιδιά και οι ενήλικες που καταφθάνουν στη χώρα μας.

Υπάρχουν ανάγκες για κουβέρτες, πετσέτες, ρούχα, πάνες, κρέμες για παιδιά, παπούτσια κάλτσες, φάρμακα κ.λπ.

Απευθυνόμαστε στους γονείς και τους μαθητές μας οι οποίοι θεωρούν όπως και εμείς, ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι λαθραίος, ότι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ανθρώπους με διαφορετικό χρώμα ή εθνικότητα και ότι όλοι – ειδικά τα παιδιά – πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον μακριά από πολέμους και δυστυχία.

Από την Δευτέρα 09 Νοεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα συγκεντρώνουμε ότι φέρνει ο καθένας και στη συνέχεια την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου θα τα παραδώσουμε στο ΕΠΑΛ Αναβρύτων στην Κηφισιά (Κα Σωτηροπούλου τηλ. 210 80190074), ώστε να τα προωθήσουν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Θεωρούμε καθήκον μας ως αθλητικός σύλλογος εκτός από τις αθλητικές μας επιδόσεις και διακρίσεις, να δείχνουμε και ένα κοινωνικό πρόσωπο με σκοπό τα νέα παιδιά να λαμβάνουν τα μηνύματα της ισότητας, της ευγένειας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Με εκτίμηση,

 

Νεκτάριος Σαμιώτης

BUDO CENTER

Leave a Reply

TOP